Vaderdag, de speciale dag om je vader een mooi en persoonlijk cadeau te geven.

Dit jaar met een wel heel speciaal cadeau. Eigenlijk zou elke vader, stiefvader, schoonvader, opa of die speciale persoon die voelt als jouw vader elke dag in het zonnetje gezet moeten worden. Één keer per jaar is het dan echt een speciale dag om hem te verrassen en om hem te vertellen hoe bijzonder hij is. Dit is dan ook dé gelegenheid om hem in het zonnetje te zetten.

Remember me Tree heeft een aantal special geselecteerde cadeau’s op een rij gezet, voor een onvergetelijke vaderdag!
Ieder cadeau is persoonlijk en uniek en wordt met de hand gemaakt.

 

Vaderdagbord
Vaderdag, de speciale dag om je vader een mooi en persoonlijk cadeau te geven. Dit jaar met een wel heel speciaal cadeau. 
Foto's + een persoonlijke tekst + tekening gegoten in hars, zodat er een glazen oppervlak ontstaat (Formaat en lijst naar keuze) 
Een mooie herinnering voor later.

  Vaderdag bord


Geboortebord
Ik maak naar jouw wens geboorteborden, die vieren dat het kind er is, laten zien dat je niet kunt wachten om het te leren kennen, en op een persoonlijke manier jouw geluk uitdrukken. Voeg zelf items toe zoals de eesrte sokjes of het ziekenhuis armbandje met de naam erop. Maak het zo persoonlijk mogelijk en geef met trots dit unieke cadeau.

  Geboortebord
 

Familieportret
Je familie is extreem belangrijk. De mensen die je goed kennen, er altijd voor je zijn en die voor altijd aan je verbonden zijn. Het is belangrijk om er bij stil te staan wat je familie voor je betekent. Ik kan je helpen dat op een mooie manier te doen.

Geef voor vaderdag dit persoonlijke cadeau. Een mooie collectie van foto's van bijvoorbeeld zijn levensverhaal, van babyfoto tot nu.

 

Tijdcapsule
Weet je nog? Die ene vakantie, de studietijd, het kampioensschap van zijn favoriete voetbalclub. Een moment dat ook vele jaren later nog een grote glimlach op zijn gezicht tovert. Ik ga met jou op zoek naar wat hij bijzonder vond aan dat moment, en welke beelden de essentie vangen van waarom het zo speciaal was. Een bord, op maat gemaakt, om die glimlach nog net iets groter te maken.

 

 

© 2017 - 2020 Remember me tree | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Privacybeleid Remember Me Tree - - - - Ik ben mij er van bewust dat je vertrouwen stelt in mij en mijn bedrijf. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op de pagina 'Privacy beleid' laat ik je weten welke gegevens ik verzamel als je mijn website gebruikt, waarom ik deze gegevens verzamel en hoe ik hiermee jouw gebruikservaring verbeter. Dat doe ik graag in begrijpelijk taal, zo snap je precies hoe ik werk. - - - - - - Het PRIVACYBELEID vind je onderaan deze website en in onze ALGEMENE VOORWAARDEN